Tongeren verliest met het kleinste verschil

zondag 24 februari 2019

Tongeren kwam thuis tegen Bevo niet verder dan 27-28, opnieuw een nederlaag met het kleinste verschil.  Jammer, dit was immers een uitgelezen kans om Hasselt op twee punten te zetten en Sporting Nelo bij te benen, beiden verloren hun wedstrijd.  Bevo daarentegen behoudt zicht op de Final 4.

 

De bezoekers hadden de beste start, Tongeren kreeg zijn verdediging maar niet op orde en in aanval was het hard werken om een doelpunt te scoren 6 – 12 na 20’.  De Eburonen bleven echter hard werken en knokten zich nog voor de rust, via Seirekidis en De Kuyper, terug in de wedstrijd. Rust 12-14.

Mooi handbal bracht de tweede helft niet, er werd wel voor elke bal hard gevochten.  Beide ploegen hielden elkaar perfect in evenwicht, Tongeren kwam na 45’ op voorsprong 22-21, maar verzuimde op dat moment de kloof groter te maken.  In de laatste minuut bij 27-27 was de spanning.  Een ongelukkige tussenkomst van de waarnemer, 12 seconden voor het einde, bezorgde Bevo de winninggoal 27-28.   

De strijd om het vierde play-off ticket in de Belgische competitie blijft super spannend, met nog drie wedstrijden te gaan in de reguliere competitie is nog alles mogelijk.

Wedstrijden Tongeren : uit bij Sporting Nelo, thuis tegen Aalsmeer en uit bij Hasselt

Wedstrijden Hasselt : thuis tegen Volendam, uit bij Visé en thuis tegen Tongeren

Wedstrijden NELO : thuis tegen Tongeren, uit bij Bevo en Thuis tegen Quintus.

 

Speelden voor Tongeren
De Knegt (K), Stanojlovic (K), Gillé , Devisch (1), Antic, De Kuyper (7), Glorieux (4),  Pepels (2), Danse (2), Gevers (2), Op het Veld, D'hanis (1), Glesner, Pedic (4) en Seirekidis (8)

Scoorden voor Bevo

Stijweg (1), Stevanovic (3), Augustinus (6), Poot (4), Colman (7), Van den Beucken J. (4),Van den Beucken N. (1),JORDENS (2)

Alle nieuws
Baloise provincie Limburg hormann Sendtex ASQ Printing Verhuizingen Douree DaVo CLB VZW KLIK OFFICE Beobank Cordeel sbb mmcontent Liswood & Tache DM Event Products DVV De Pivot Callant Timmermans Kroonreizen g.botta VIO Activ1 Vossen Vandebos Eden