Nederlander Sverre Jansen naar Handbal Tongeren

dinsdag 18 juni 2019

De Nederlander Sverre Jansen maakt de overstap van OCI LIONS naar Handbal Tongeren, waar hij de volgende drie seizoenen de kleuren van de Eburonen zal verdedigen. 

De 20-jarige Jansen is international  van Jong Orange en studeert momenteel Sports & Coaching aan de Johan Cruyff Academy.  Zijn jeugdopleiding kreeg Jansen bij Tachos, twee jaar geleden stapte hij over naar OCI LIONS.  De 1m95 lange linkeropbouwer revalideert momenteel van een knieblessure, en hoopt vlug te kunnen aansluiten bij de groep..

‘Ik ben blij dat ik de volgende drie seizoenen voor Handbal Tongeren heb gekozen, deze traditieclub wil opnieuw naar de top en ik wil daar zeker mijn steentje toe bijdragen.  Tongeren biedt mij de kans om mij verder te ontwikkelen als handballer en dit op Bene-League niveau – ik heb dus niet lang moeten nadenken over deze nieuwe uitdaging’  aldus Jansen.

‘Met deze transfer is onze ploeg voor volgend seizoen compleet.  Ik ben benieuwd hoe de jonge Sverre Jansen zich de komende jaren verder zal ontwikkelen,  het potentieel is alvast aanwezig.  Ik wens Sverre dan ook veel succes bij Tongeren!’ aldus voorzitter Tack

Alle nieuws

Fotogalerij

Alles bekijken
Sponsors bedrijven logo's