Vanaf seizoen 2020-2021 neemt Grandjean over van Tomanovic

vrijdag 24 januari 2020

Vladimir Tomanovic verlaat Handbal Tongeren op het einde van het seizoen, en dit na 3 seizoenen. 

“Tomanovic leverde de afgelopen jaren uitstekend werk met een vrij jonge spelersgroep. Onze club kan terugblikken op een fijne en geslaagde samenwerking! Tommy behaalde samen met zijn trainerstaf, soms in moeilijke omstandigheden, de gestelde doelstellingen” aldus voorzitter Tack

Vanaf seizoen 2020-2021 wordt, Jean-Luc Grandjean de nieuwe trainer van het 1ste team van Handbal Tongeren

Grandjean hielp Hasselt in 2013-2015 aan twee landstitels en werd zelfs eerste Belgische coach die de tripel (Nationale titel, Beker en  Beneluxliga) behaalde. 

 

Grandjean heeft als speler twaalf seizoenen in Hasselt en vier seizoenen in Herstal gespeeld.  Hij behaalde in zijn spelerscarrière al bij al 10 Belgische titels en won 8 bekers van België.  Daarnaast speelde hij 110 wedstrijden voor de nationale ploeg.

De 57-jarige coach uit Crisnée is tweetalig en werkt in het Citadelle ziekenhuis in Luik.  Hij  komt maar met één bedoeling naar Tongeren: "Prijzen pakken" 

"Doelpunten scoren is belangrijk, maar alles begint met een sterke, solide defensie. Ik ben bijzonder gemotiveerd om met de Eburonen aan het nieuwe seizoen te beginnen en ik hoop dat het hele team er even hard voor wil gaan als ik. Samen hard werken en met veel inzet aan elke training/match beginnen, is het recept om prijzen te pakken " aldus Grandjean

Namens de fans en de club - welkom, Jean-Luc!

Alle nieuws

Fotogalerij

Alles bekijken
Sponsors bedrijven logo's