top of page
Zoeken
  • Handbal Tongeren

Biathlon Eburon Challenge - 2de editieHandbal Tongeren, Club 1001 en partners organiseren de 2de editie van de ‘Biathlon Eburon Challenge


Na een eerste geslaagde editie met 120 deelnemers (40 ploegen) in het najaar van 2019, volgt er een nieuwe Biathlon Eburon Challenge op 26 september 2020 met een parcours in het centrum van Tongeren en door natuurgebied “De Kevie”.  Om het parcours nog aantrekkelijker te maken en de toeschouwers meer te kunnen laten genieten van de wedstrijd werd het parcours licht gewijzigd met een groter deel in de binnenstad.  De schietmomenten worden bovendien georganiseerd aan het epicentrum van het evenement, het Vrijthofplein.  


De deelnemers lopen in teams van 3 personen over een afstand van iets meer dan 6 kilometer, onderbroken door 2 schietmomenten, waarbij elk teamlid telkens 5 maal schiet met een luchtgeweer.

De schietmomenten vinden plaats in perfect veilige omstandigheden met professionele begeleiding voor elke schutter. 


De Biathlon Eburon Challenge staat open voor iedereen.  De organisatie streeft ernaar om van dit gebeuren een familie-evenement te maken (deelnemen kan al vanaf 12 jaar). 

De eerste prijs is een weekend voor 20 personen in L’Epicerie d’Yvonne in Gouvy. (https://www.belgie-vakantiehuis.be/vakantiehuizen-belgie/ardennen-luxemburg/gouvy/vakantiewoning/093601/ )

Tijdens en na de wedstrijd kan er iets gegeten en gedronken worden op het Vrijthofplein.

Voor meer informatie en om je team in te schrijven: http://www.biathlontrophiesbelgium.be17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page