top of page
Zoeken
  • Handbal Tongeren

Brian Meulders stapt over naar Handbal Tongeren

Bijgewerkt op: 27 mrt. 2021Volgend seizoen verdedigt Belgisch international, Brian Meulders,  de kleuren van Handbal Tongeren.  De 26-jarige linkshandige opbouwer komt over van Atomix.

Met de komst van Meulders, versterkt Handbal Tongeren zich op de rechterflank.  

 

Meulders begon op 8-jarige leeftijd te handballen bij Kraainem, en stapte vervolgens over naar Sasja.  Na enkele jaren Antwerpen, trok hij naar Hasselt.  In 2020 maakte Meulders de overstap naar Atomix.  Hij doorliep alle Belgische nationale jeugdselecties en speelt momenteel ook voor de Red Wolves.

 

Brian Meulders

‘Ik kijk ernaar uit om in Tongeren te starten en geloof in de ingeslagen weg die de club voor ogen heeft.  Handbal Tongeren is een  club met een rijke traditie en veel ambitie.  Daarnaast tref ik bij de Eburonen ook een 6-tal spelers van de nationale ploeg.  De keuze was dus vlug gemaakt. ’ aldus Meulders.

 

Trainer/coach Grandjean

‘Als trainer verheug ik mij op de komst van Brian, hij is een geweldige aanvulling voor onze ploeg.   Brian heeft oog voor zijn medespelers en kan zijn mannetje staan op de rechter opbouw.    Daarenboven kent hij tal van Tongerse spelers van bij de Red Wolves, waardoor hij vlug zal kunnen worden ingepast in het team.’ aldus Grandjean


159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page