top of page
Zoeken
  • Handbal Tongeren

Handbal Tongeren start opnieuw met MultimoveVanaf zaterdag 5 september start Handbal Tongeren in samenwerking met Sportoase opnieuw met het organiseren van lessen Multimove.


Multimove biedt 3- tot 8- jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

De lessen Multimove vinden elke zaterdag (uitgezonderd vakantieperiodes) plaats van 9u30 tot 10u45 in Sportoase Tongeren.

Voor inschrijvingen en meer info kan je steeds contact opnemen met Jelle Tack via jeugd@handbaltongeren.be of 0474/853969.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page