top of page
Zoeken
  • Handbal Tongeren

Handbal Tongeren start uit tegen HC AtomixDe voorbereiding op het seizoen 2020-2021 loopt stilaan op zijn einde. Op zaterdag 10 oktober staat de 1ste competitie wedstrijd op het programma uit tegen HC Atomix.


Na zeven maanden zonder competitie hunkert iedereen naar de start van de competitie. De voorbereiding van Handbal Tongeren is zeker niet optimaal te noemen. Na de start op 22 juli werd de voorbereiding stilgelegd ingevolge Covid 19. Het volledige oefenprogramma werd aangepast en de competitiestart uitgesteld.


Het is moeilijk in te schatten waar mijn ploeg momenteel staat, onze voorbereiding was ingevolge de Corona maatregelen zeker niet optimaal. Daarenboven was het oefenprogramma niet datgene wat we voor ogen hadden. Toch ben ik hoopvol dat we een goed seizoen zullen draaien, mijn spelers hebben hard gewerkt tijdens de voorbereiding. Het is nu aan hen om zichzelf te belonen en twee punten te halen bij Atomix! aldus coach Grandjean.


Doordat de start van de competitie werd uitgesteld wordt er in het seizoen 2020-2021 geen play-off voorronde gespeeld! Dit betekent dat alle wedstrijden tussen de Belgische ploegen vier-punten wedstrijden zijn,en telt de utslag bijgevolg zowel voor de Bene-League als voor de Belgische competitie. De beste twee Belgische ploegen nemen het dan tegen mekaar op voor de landstitel in een best off three. De twee laatste twee Belgische ploegen spelen degradatiewedstrijden.De wedstrijd tegen Atomix is metten al een vier-punten wedstrijd! Startuur om 20u30 - supporters die de wedstrijd willen zien in Haacht kunnen dit enkel door hun tickets online te bestellen via de website van Atomix : https://atomix.be/


Thuisblijvers kunnen de wedstrijd live volgen via : https://www.handbalnl.tv/bene-league

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page