top of page
Zoeken
  • Handbal Tongeren

Kevin Siraut naar Handbal TongerenKevin Siraut maakt de overstap van HC Visé naar Handbal Tongeren, Siraut zal er de volgende twee seizoenen de kleuren van de Eburonen zal verdedigen. 


De 30-jarige doelman begon zijn handbalcarrière in Villers, via Herstal, Grâce-Hollogne en Beyne kwam hij vervolgens bij HC Visé terecht, waar hij de laatste zes seizoenen speelde. 


Siraut nam deel aan enkele stages van de nationale ploeg en geeft ook keeperstraining in het Centre de Formation.


‘Ik ben blij dat ik de volgende twee seizoenen voor Handbal Tongeren heb gekozen, al was de beslissing om Visé te verlaten niet gemakkelijk.   Ik heb daar mooie momenten meegemaakt en ben de club dan ook dankbaar.  Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging.  Tongeren is een traditieclub en heeft een gezonde ambitie,  ik wil mijn steentje bijdragen om die ambitie  te helpen  waarmaken.  In de ploeg van Tongeren zitten een 7-tal spelers van de nationale ploeg, hetgeen mij zal toelaten mijn niveau te verhogen en mij verder te ontwikkelen als doelman.’  aldus Siraut.


‘Ik ben benieuwd hoe Kevin zich de komende twee jaar in Tongeren verder zal ontwikkelen.  Hij is een zeer gedreven handballer die voor elke bal knokt.  Met zijn ervaring is hij daarenboven zeer belangrijk voor onze jonge doelmannen.  Samen met Arthur Vanhove vormt hij het sluitstuk van de verdediging.  Ik wens Kevin dan ook veel succes!’ aldus voorzitter Tack


Ondertussen hebben ook Nathan Bolaers, Arber Qerimi en Florian Glesner hun contract met Tongeren verlengd.

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page